fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

Tоп Кандидати за 2019 на AT BEST RECRUITERS

ТОП кандидатите, които Ви представяме за 2019 година са Елеонора Маринова и Георги Живков. Това са служители, които да се задържали най-дълго време при клиенти и са се отличили с изключителни качества по време на работния процес, независимо от степента на трудност.
Елеонора и Георги са позитивни, гъвкави, отзивчиви и справящи се с всяка една задача, затова уверено заявяваме, че те са успешни в своята професия. Те са хора, преследващи мечтите си, упорити и постоянни в името на доброто бъдеще на децата си.

От AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал колко важно е личното отношение към всеки човек.
Точно за това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти,
което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия за него служител.

 

Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.

Нашите служители се изпращат само до проверени клиенти!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме, че успехът се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции.

Екипът на At Best Recruiters LTD подготви кратко интервю с Елеонора и Георги, за да надникне поне малко в живота и работата им в Холандия.

От колко време сте в Холандия и как се чувствате?

„В Холандия сме от година и половина. За този период от време се убедихме,че трябва да разчитаме на себе си и да си бъдем един на друг упора. Всеки,който е живял в чужбина знае,че камъкът си тежи на мястото.“

Какво работите? Какво сте работили преди това? 

„В България и двамата работихме в държавната администрация.
Като пристигнахме първоначално в Холандия работихме в козеферма за месец и половина. След това работихме десет месеца във фабрика за преработка на ябълки. През последните шест месеца работим семейна фирма за отглеждане и пакетиране на праз лук.“

Как оценявате постиженията си до момента? Доволни ли сте от себе си?

„За този период от време доказахме,че сме способни и можем да се справим във всяка една ситуация и с всяка поставена задача.

 

Успяхме да изградим добри взаимоотношения с колегите си и работодателите. Записахме се на курс за изучаване на холандски език и успешно получихме дипломи.“

 

 

 

Разкажете ни най-нелепата (забавна, абсурдна) случка, с която сте се сблъсквали.

„Още в началото като дойдохме ми се стори забавно, и сега продължава да е така, начина на комуникация – ние сме в Холандия общуваме на английски, а съквартирантите ни говореха само полски ….. но в последствие разбрахме ,че полския е много близо до българския език. (смее се)”

Пред какви големи трудности се изправихте?

„Най-трудният момент за нас беше, когато Георги имаше здравословни проблеми, който се изостриха от средата в която работихме и трябваше да сменим работата си. Имахме големи неприятности- собственикът на фабриката не искаше да ни пусне защото разчиташе на нас.“

Какво научихте тук?

„Да разчитаме на себе си и да вярваме в собствените си способности. Убедихме се, че няма невъзможни неща и човек се учи докато е жив.“

 

 

 

Чувствате ли се по-способни? Добихте ли повече увереност в себе си и в работата?

„Да със сигурност сме по-уверени в способностите си. Ако не бяха тези предизвикателства, надали щяхме да сме хората, които сме сега.”

За какво мечтаете?

„Спокойствието, дисциплината и реда, който има тук да го почувстваме и в нашата страна.
Искаме да благодарим на г-жа Божкова и целия екип за високия професионализъм.“

Уважаеми Елеонора и Георги, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD Ви желае щастливи Коледни и новогодишни празници.
Пожелаваме Ви да не се предавате пред трудностите, да се борите за нещата, които желаете и да запазите добротата в сърцата си и да не губите вяра и надежда, че решение на проблемите има винаги.

 

За Милена и Цветелин (миналогодишните ТОП кандидати) можете да прочетете тук.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292