fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

HR Happy House Christmas Edition

За нас е най-важно личното отношение, както към клиентите, така и към кандидатите.
Нашата основна цел е да срещаме нашите партньори с подходящия за тях персонал. Процедурите, през които преминаваме и тяхната прецизност добавят стойност в процеса. Това за нас се изразява в истинска грижа, както за клиента, така и за кандидата.
Именно заради това предоставяме: качество, яснота, честност, които довеждат до успех.

Ние помагаме на нашите клиенти да спестят време и пари, за да могат да се фокусират върху своя бизнес, а подбора на служители, те доверяват на нас, за да изберем най-подходящите и добри кадри за тях. С радост помагаме на всички наши кандидати и клиенти. Успеха го постигаме съвместно с нашия екип, който вярва във фирмените ценности.

От името на AT BEST RECRUITERS LTD, искаме да благодарим на всички клиенти и кандидати. През изминалите години, а и до ден днешен, вярваме в прозрачността и държим на истинските партньорски взаимоотношения на 100%. Винаги спазваме дадената дума, за да можем да кажем без да се замислим, че „ние сме вашия доверен партньор.”


Всички процеси, които клиентите и кандидатите не виждат, но са важни за техния успех нашият екип неуморно работи за тях. Без екипа AT BEST RECRUITERS LTD няма да бъде това което е. Именно заради това искаме, да благодарим нашите колеги и да дадем думата на тях.

 

Казвам се Манол Апостолов. От септември 2022 съм Мениджър ЧР за AT BEST RECRUITERS LTD.

Агенцията ми бе препоръчана от опитен експерт в ЧР, като място, в което мога да осъществя моята мечта за развитие в ЧР сферата. Искрено съм му благодарен за насоката, тъй като тя ме отведе на едно невероятно и прекрасно място.

Работата в AT BEST RECRUITERS LTD е най-удовлетворяващата която съм работил. Собственика на агенцията, г-жа Стефана Божкова, е уникален и невероятен ментор. Всеки ден научавам и надграждам по нещо. Tя отделя време и внимание и изкарва най-добрите ми качества, докато надгражда всички останали.

Тя не е просто шеф, а е човек с който мога да говоря, да споделям, чийто мъдрост и съвети мога да следвам знаейки че са най-добрите.

Тя е най-добрия образ на Ментор.

Аз искрено ѝ  благодаря, че ми даде шанс и ме прие в нейния екип. Тя ми даде място на които наистина мога да принадлежа. Винаги съм мечтал да съм на позиция на която мога да помагам на останалите. Благодарение на нея, тази мечта се сбъдна и попаднах на място в което всички се подкрепят.

Хората с които работя са най-добрите в света. Те, не само са професионалисти, но и са и хора. Не ги усещам просто като колеги, а като мои близки. Работата в AT BEST RECRUITERS LTD ме прави щастлив. Чрез нея помагаме на хора, нуждаещи се от място, да започнат мечтаната си работа.

Работата е много, но всяко нещо което правим има ефект. Всяка вечер се прибирам по-добър, по-опитен, по-удовлетворен от свършената работа през деня. С такъв екип, всичко е постижимо.

 

 

Здравейте! Аз съм Иван. Започнах работа в AT BEST RECRUITERS LTD през март 2020. 

Благодаря на г-жа Нина Вачкова, за това, че ме препоръча на г-жа Божкова. Също благодаря на г-жа Стефана Божкова, за това, че ми даде шанс, да почна работа в агенцията и. 

Запознах се с рекрутърския бизнес от вътре. В процеса на работа във фирмата придобих много нови знания и умения. Всеки ден научавам по нещо ново, като например да работя в екип. Част от работните ми задължения включват, това да помагам на кандидатите за работа, когато те се нуждаят от помощ.
От наша страна ние много допринасяме за развитието на кандидатите, преди и след започване на работа. Радваме се взаимно на всеки един успех, а нашите кандидати се развиват много и постигат много успехи. Поради това златното правило на компанията  ние служителите, да контактуваме с всеки един кандидат. Ние сме с тях във всеки един техен момент, преди и след започване на работа. За нас, кандидатите и клиентите, са свръх-ценност. 

Целият екип на фирмата е съставен от професионалисти. Както аз, така и всички от екипа имаме цел, всеки ден да се подобряваме и да усъвършенстваме нашите умения. Човек се учи, докато е жив.  

Вярвам, че с екипната работа на екипа AT BEST RECRUITERS LTD ще достигне до нови върхове и ще завладее нови пазари.

 

Здравейте! Аз съм Яна и съм с AT BEST RECRUITERS LTD преди повече от 5 години.
С г-жа Божкова се запознах докато работих в маркетингова агенция, като след като приключих там, работата ми със нея продължи. Това беше ново начало за нашите взаимоотношения.
Останах очарована от отношението, което имаше и начина на комуникация. Още тогава се напаснахме отлично в работата, с лекота разбирах какво искаше от мен и аз го предавах.
Тази връзка във времето се затвърди и ако мога така да го нарека, синхронизацията помежду ни, а във времето ставаше все по-силна.
Но не всичко е работа, разбира се. От екипа на AT BEST RECRUITERS LTD срещам подкрепа в моята работа, а градивната критика винаги съм я приемала, като нещо добро.

 

Казвам се Христина и по една щастлива случайност попаднах сред тези хора, за което съм много щастлива. Благодаря на всички за уважението, за доброто отношение. Наистина е щастие да попаднеш в такъв добър колектив.

 

 

 

 

Какво ти харесва в работата в AT BEST RECRUITERS LTD?

Иван: Това, което ми харесва в работата ми в AT BEST RECRUITERS LTD, e че работата ми помага, да развивам своите умения.

 

Манол: Всеки ден е уникален в AT BEST RECRUITERS LTD. Постоянно се учим на нови неща и постигаме нови цели. Помагаме на хора да започнат мечтаната си работа.

 

Яна: Харесва ми динамиката в работата, прозрачността и ясните изисквания, които се задават. Харесва ми организираността в работния процес, който е постигнат в AT BEST RECRUITERS LTD.

 

 

Какво те мотивира да работиш в екипа?

Иван: Това, което ме мотивира да работя в екипа на фирмата е желанието ми за развитие в личен план и желанието, да помагам на другите хора, да си намерят своята работа.

Манол: Възможността да се уча от невероятни хора, чийто познания и умения допълват моите и ни позволяват да се справяме с всякакви изпитания.

Яна: Динамиката в работата. Смятам, че трябва да ти е интерсно, това което правиш. В противен случай се влошава качеството, а това не е допустимо.

 

Какво ново научихте или какво подобрихте, благодарение на AT BEST RECRUITERS LTD?

 

Иван: Научих това, че трябва да сме гъвкави спрямо дадената ситуация, за да постигнем успех в работата. Стигнах до извода, че всеки един кандидат е уникален сам по себе си.

Благодарение на AT BEST RECRUITERS LTD изградих много положителни навици, който ми помагат в личния и професионалния живот.

Манол: Тук научих, че проверката е висша форма на доверие. Успеха се постига чрез прецизност. Всичко се осъществява с грижа за клиенти и кандидати.

 

Яна: Подобрих може би своя time management при изпълняване на приоритетни и спешни задачи. Организацията на времето е изключително важно качество, за моето развитие.

 

За какво си благодарен на екипа?

Иван: Екипа на AT BEST RECRUITERS LTD е едно голямо семейство. Благодарен съм на екипа, за това че на всеки човек от екипа, мога да се доверя, в процеса на екипната работа и по този начин, ежедневните задачи се изпълнят качествено.

 

Манол: Искам да благодаря на екипа за тяхното търпение и топло отношение към мен. Те не са просто хора с които ми е радост да работя, но с тях мога да говоря, споделям и да се уча от опита им.

 

Яна: Благодарна съм за разбирането, за приятелското отношение и за възможността за съвместна работа.

 

Кратко пожелание за коледните празници.

Иван: За предстоящите коледни празници пожелавам на хората, да вярват в себе си и да постигнат своите цели в бизнес и личен план.

 

Манол: Пожелавам на всеки да се чувства толкова приет и щастлив, колкото и аз в AT BEST RECRUITERS LTD.

 

Яна: Пожелавам топло и светло посрещане на най-светлите празници в годината. Пожелавам единство и успех.

 

 

Работата в екип е щастие. С колегите си прекарваме голяма част от живота си на работното място, затова в AT BEST RECRUITERS LTD градим приятелска атмосфера, в която разцъфтяват най-добрите качества в хората и се отглеждат здрави и устойчиви ценности, с които първо личността се развива и заедно с бизнеса растат. 

Пожелаваме на всички наши клиенти, партньори и кандидати светли Рождествени празници и една успешна Нова 2023 година!

 

 

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292