fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

ТОП кандидати 2020 на AT BEST RECRUITERS LTD

ТОП кандидатите, които Ви представяме за 2020 година са сем. Иванови. Васко и Росица са служители, които са се отличили с изключителни качества по време на работния процес, независимо от степента на трудност и възложените им задачи.
Васко и Росица са позитивни, отговорни, смели и справящи се с всяка една задача, затова уверено заявяваме, че те са успешни в своята професия. Целеустремени и търсещи нови предизвикателства, които да покорят и да им помогнат да израстнат и да се доближат до мечтите си.

От AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал, колко е важно личното отношение към всеки един човек, както и индивидуалния подход към него.
За това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти,
което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия за тях служител.

 

Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.

Нашите служители се изпращат само до проверени и отговарящи на всички международни изисвания и дирекиви клиенти!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме, че успехът се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции и доверие, изградено в годините съвместна работа.

Екипът на At Best Recruiters LTD подготви кратко интервю със сем. Иванови, за да се докосне поне малко до техния живот и работата им в Холандия.

 

От колко време сте в Холадния и с какво се занимавате?
Работим в Холандия три години, като в момента главно се занимаваме със земеделска работа. Събираме различни зеленчуци и плодове от фермите.

 

Какво беше първото ви впечатление от новата месторабота?
Най-голямо впечатление ни направи свободата на работата и страхотното отношение на работодатели и колеги към нас.

 

2020 беше трудна за всички ни. Кое беше най-голямото предизвикателство за вас?

Предизвикателство беше това, че работим много и различни хора, които живеем на различни места и райони. Имахме притеснения до каква степен ще останем здрави.  Също така се опасяваме, дали няма да прекратим работа по-скоро от очаквано и планирано. И тук хората са притеснени от цялата ситуация и развитието ѝ в бъдеще. За щастие всичко мина благополучно и нямаше никакви проблеми от страна на колеги или шефове.

Научихте ли нещо ново за себе си в най-тежките периоди? Какво ви даваше сила да продължите?
За себе си научихме, че сме по-силни и подготвени за извънредни ситуации, когато сме заедно. Сила да продължим ни даваше надеждата, че всичко ще бъде наред. Позитивизмът е много важен за работещите извън границите на страната, а и не само! Когато си в чужбина е малко по-различно и при една такава несигурна ситуация, вярата, че всичко накрая ще бъде благополучно за нас ни закрепи, за да можем да продължим и да не се поддаваме на страх и паника. Радваме се, че преодоляхме и това заедно, защото ни направи по-силни и скрепи връзката ни.

Бихте ли препоръчали на други хора да последват вашия пример и да кандидатстват за работа в чужбина?
Да, бихме препоръчали на всеки, който иска да изпробва своите човешки възможности и граници в една нова и динамична среда. Нашите способности и умения бяха нещата, които нашите работодатели оценяваха, а не от къде идваме и какъв е социалният ни статус. Това говори много добре за мениджмънта на компанията и неговото ниво на професионализъм.

Споделете някаква лична история или пример, които са ви е накарали да се чувствате полезни с вашата работа.
Има една изключително интересна случка, но за жалост ще ни трябва доста време и редове, за да я разкажем. Накратко: Имахме несъгласия с един от ръководителите на фирмата, в която работим и до ден днешен. Трудно е да работиш с много хора и да се разбираш с всички еднакво добре, дори е невъзможно. 🙂 Благодарение на нашите умения, собственикът на фирмата беше готов, да направи абсолютно всичко, за да можем ние да останем да работим при него.
 

Какъв трябва да бъде един човек, за да върши успешно вашата работа?

За да вършим каквато и да била работа, вярвам, че ние трябва да сме отговорни, честни и почтени. Да даваме всичко от себе си, дори и да е трудно. Това няма да остане незабелязано. Работодателите, които държат на своите служители ще забележат това, където и да сте.
 

 

За какво мечтаете?


Мечтаем да сме заедно цялото семейство, да сме живи и здрави и да се обичаме и разбираме. За сега го имаме!

Какво бихте пожелали на близки и приятели за 2021?

Пожелаваме на близки и приятели най-вече здраве, защото благодарение на здравето ни можем да постигаме целите си!

Уважаеми сем. Иванови, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD Ви желае щастливи и светли Коледни и новогодишни празници.
Пожелаваме Ви да постигате своите цели и мечти, без значение колко високо са те! Да продължавате да се подкрепяте и да израствате и заздравявате връзката помежду ви!
Борете се за вашето щастие и несъмнено ще го намерите!

За Елеонора и Георги (миналогодишните ТОП кандидати) можете да прочетете тук.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292