fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

ТОП КАНДИДАТ 2022 НА AT BEST RECRUITERS LTD

За поредна година AT BEST RECRUITERS LTD излъчва своите ТОП кандидати.
Това са хора, които искат да се учат, да се развиват без лимит. Хора, които работят неуморно с постоянство за своите мечти и цели за едно по-добро бъдеще за своето семейство.

От AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал, колко е важно личното отношение към всеки един човек, както и индивидуалния подход към него.

За това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти, което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия

за тях служител.

 

Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.

Нашите служители се изпращат само до проверени и отговарящи на всички международни изисквания и директиви!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме че качество, яснота и честност водят до успех, а той се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции и доверие, изградено в годините съвместна работа.

Правилните хора на правилните места е наше мото, зад което заставаме в името на интереса на клиентите и кандидатите, с цел успех за всяка една от страните.

Екипът на At Best Recruiters LTD подготви кратко интервю с Мирослав Султанов, за да се докосне поне малко до живота и работата му в една от най-добрите ИТ фирми на международно ниво.

 

Но преди да Ви представим интервюто искаме да ви разкажем малко повече за новия работодател на Мирослав, който по негови думи не е само работодател. Той е добър приятел с чувство за хумор, който проявява човечност, толерантен е и отзивчив. „От първия ден на постъпването ми на работа работодателя много ми помагаше и продължава да ми помага да се развивам като специалист и да развивам уменията си…Имам още много какво да уча и да се усъвършенствам като специалист и за това съм благодарен, че имам късмета и възможността да попадна в екип от едни от най-добрите ИТ специалисти в България.“, споделя Мирослав.

Новият работодател на Мирослав е водеща компания в сферата на кибер сигурността и информационните технологии, която предоставя на своите клиенти ефективни и висококачествени услуги, без да прави компромиси с поставените задачи. Той е високо оценен и търсен на международно ниво, заради бързото, качествено и разумно изпълнение на изискванията на своите клиенти.

 

От колко време се занимавате с тази професия и защо я избрахте?

Занимавам се с тази професия от около 3 месеца. Започнах началото на месец септември 2022. Избрах я, защото е в сфера, която се развива много динамично през последните няколко години. Смятам, че това е една от професиите на бъдещето. Скоро всичко ще бъде автоматизирано и за добро или за лошо технологиите все повече ще навлизат в ежедневието ни. Също така това е сфера в която постоянно се научават много нови неща и можеш много да се усъвършенстваш, да се развиваш и да изградиш една успешна кариера. Друго важно нещо е средата на работа която също много ми допада, защото всеки ден комуникираш с различни хора от цял свят, а средата и атмосферата в екипа, в който работя ме карат да се чувствам отлично.

 

Работили ли сте преди нещо в различна сфера?

Преди да започна работа в сферата на информационните технологии съм работил като инженер геодезист. Завършил съм средно образование със специалност геодезия и имам магистърска инженерна степен по геодезия. След завършване на висшето си образование съм работил съм като геодезист като съм вземал участие в редица инфраструктурни проекти, изграждане на магистрали и първокласни пътища, участвал съм в изграждането на редица инженерни съоръжения и съм участвал в изграждането на много бизнес и жилищни сгради.

Защо се преориентирахте?

От тинейджърските ми години са ми били интересни информационните технологии. Занимавал съм се малко, но не съм задълбавал много в тях. Решението да се преориентирам от геодезия към сферата на информационните технологии е главно защото имаш много голямо поле да се изявя. Можеш да се развиваш и можеш да стигнеш много нагоре в кариерата си. Това е една динамична сфера в която постоянно се появяват нови технологии. Също така много от моите приятели и колеги решиха да се преориентират в тази сфера и до ден днешен са много доволни от работата си и може би и това малко наклони везните да реша да се преориентирам и аз.

Като какъв искахте да работите като дете?

И аз като всяко дете в началото исках да съм полицай, а след това и футболист. Не мога да кажа, че съм си сбъднал детската си мечта за професия, но още от много малък винаги ми е било интересно как работят нещата. Какво се случва за да проработят и може би точно това мое любопитство ме накара да избера информационните технологии. Така, че от части съм си сбъднал детската си мечта-  да знам как работят нещата.

 

Какво Ви мотивира да кандидатствате за тази работа?  

Случайно попаднах на обявата за работа. Видях, че е в ИТ сферата и прочетох какъв е вида на работата и какви са изискванията. Хареса ми позицията и реших да кандидатствам. На следващия ден се свързаха с мен и ми предложиха да отида на интервю и аз приех. Трябваше да се справя с техническа задача и след което ме одобриха.

От първия ден на постъпването ми на работа работодателя много ми помагаше и продължава да ми помага да се развивам като специалист и да развивам уменията си. Предоставя ми възможност да се включвам в различни обучения и курсове за да се усъвършенствам както и ми дава възможност да участвам в редица важни проекти.

Какви умения придобихте или развихте?

Още в самото начало работодателя ми предостави всички необходими материали, за да мога да започна работа. И не само той, а и целият екип на фирмата от първия ден до ден днешен мога да се обърна за помощ, ако имам нужда. Смея да твърдя, че за няколко месеца, откакто работя в тази фирма научих доста нови неща относно технологиите в ИТ сферата, научих се на неща, който преди са ми се стрували трудни, а днес вече ги разбирам.
Имам още много какво да уча и да се усъвършенствам, като специалист и за това съм благодарен, че имам късмета и възможността да попадна в екип едни от най-добрите ИТ специалисти на международно ниво в България.

Какви са вашите дългосрочни цели в развитието в тази професия? Какво Ви мотивира да останете в нея?

Целите ми в дългосрочен план са да научавам нови неща, да разбирам новите технологии и да се издигам в кариерата. Бих искал да направя една успешна кариера в тази сфера. Всичко си зависи от мен и от това до колко съм мотивиран да успея.

Компанията в която работя ми предлага всички необходими условия това да се случи. Работодателят ми и екипът, с когото работя също много ми помагат да се развивам. Вярвам, че и тук в България можеш да направиш успешна кариера, стига да си достатъчно мотивиран и не е нужно да ходиш в чужбина за да си успешен.

Що се отнася до това какво ме мотивира ще кажа, че най вече ме мотивира факта, че нямам граница в развитието си и мога да вървя много нагоре. След като видиш, че започваш да трупаш успехи и мотивацията ти става още по-голяма, както и желанието за успех.  Естествено това е свързано с много труд и усилия, но смятам, че си заслужава.

Какви трудности срещате в настоящата Ви професия? Как се справяте с тях? Как работодателя и новите ви колеги Ви помогнаха?

Както във всяка една професия и тук си има своите трудности. Може би малко трудно ми беше 180 градусовия завой в кариерата, но екипа в който попаднах и с който работя и работодателя ми направиха така, че да не изпитвам затруднения.

Работодателя ми и новите ми колеги са винаги насреща. Във всяка една ситуация знам, че мога да разчитам на тях, ако имам нужда от помощ. Екипът е от млади професионалисти, което също е от значение защото комуникацията помежду ни е лесна и се разбираме много добре.

Ако трябва да опиша новия ми работодател с 5 думи, то те са: човечен, толерантен, отзивчив, приятел, майтапчия. (смее се)

  • Човечен, защото влиза в положението на всеки един от екипа и проявява разбиране към всички. Не е типичния шеф да изисква от екипа, а е част от нас и работи заедно с нас, като истински лидер.
  • Толерантен е към всички от екипа. Дори и да направиш грешка той ти показва правилния начин, как трябва да се случат нещата.
  • Винаги е насреща, ако ти потрябва помощ и ти помага.
  • Добър приятел е.
  • Голям майтапчия е има чувство за хумор и е забавно да си комуникираш с него.

Моля разкажете ни повече за Вашия работодател. Как се чувствахте във фирмата, с екипа и обстановката там, когато започнахте?

Той е с богат опит в тази сфера. Работил е дълго време в чужбина и е взаимствал модела на работа оттам. Прилага го и в неговата компания. Старае се да не бъде възприеман като шеф, а по-скоро като приятел и колега, част от екипа с повече опит готов да ти помогне във всяка една ситуация. Съумял е да изгради една наистина спокойна атмосфера във фирмата. Още от първия ден на започването ми на работа се беше постарал да не ми липсва абсолютно нищо. Беше се погрижил да ми осигури стабилна среда за работа. Екипа също беше много приятелски настроен и ме приеха като част от тях. Много ми помогнаха в началото и все още ми помагат. Знам, че ако имам нужда от помощ те са насреща за което съм им благодарен изключително много. Работодателят ми и екипа успяха да ме предразположат да се чувствам добре още от първия ден.

Разкажете забавна случка с колеги/клиенти.

Всеки ден е забавен сам по себе си. Харесва ми, че екипът е от млади хора и комуникацията с тях е изключително лесна. Имаме много общи теми и всеки ден се шегуваме помежду си.

 

Как се почувствахте на интервюто с нас?

Първоначално изпитвах леко притеснение на самото интервю, но след това се отпуснах. Екипът водещ интервюто направиха така, че да забравя за притеснението. След което интервюто по мое наблюдение мина добре.

Определено хората работещи в АТ BEST RECRUITERS LTD знаят как да предразположат хората да забравят за притеснението. Мога да кажа, че получих голяма подкрепа от екипа АТ BEST RECRUITERS LTD във всяко едно отношение.

Помогнаха ми с подготовката на документите за кандидатстване, дадоха ми напътствия и съм много доволен. До този момент нямах опит с вас, но определено бих препоръчал вашата агенция. Целият Ви екип се отнася много професионално с кандидатите и много им помага. Определено си личи професионализма ви в областта, в която се развивате.

 

Наближават най-светлите празници. Какво пожелавате на себе си и на колегите?

За предстоящите Коледни и новогодишни празници бих искал да си пожелая най вече здраве за мен и моето семейство. Пожелавам си 2023 да бъде още по-успешна за мен, за да мога да успявам да покорявам още върхове.

На колегите си бих пожелал да са здрави те и техните семейства, да продължаваме да жънем успехи заедно, като екип и да вървим напред и нагоре и си пожелавам следващата година да ни е изпълнена с много поводи за радост и много късмет и просперитет.

На екипа на AT BEST RECRUITERS LTD ще пожелая здраве и благоденствие. Да продължават да бъдат толкова успешни в сферата, в която се занимават. Пожелавам им през новата година да продължават да правят хората щастливи, като им помагат да намерят мечтаната за тях работа.

Уважаеми Мирослав, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD искрено желае топлината на Коледните и новогодишните празници да не напуска дома Ви.
Пожелаваме Ви здраве, множество успехи, нови предизвикателства и върхове в професионалното развитие, които да достигате.

 

За ТОП кандидатите от 2021 Хайри и неговата история можете да прочетете тук.

 

 

 

 

 

Ако и вие искате да сте като Мирослав можете да разгледате обявите за свободни позиции тук.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292