fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

ТОП кандидати 2021 на AT BEST RECRUITERS LTD

За поредна година AT BEST RECRUITERS LTD излъчва своите ТОП кандидати.
Това са хора, които въпреки трудностите приемат предизвикателството и работят неуморно с постоянство за своите мечти и цели за едно по-добро бъдеще за своето семейство.

От AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал, колко е важно личното отношение към всеки един човек, както и индивидуалния подход към него.

За това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти,

което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия за тях служител.

Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.

 

Нашите служители се изпращат само до проверени и отговарящи на всички международни изисквания и директиви!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме, че успехът се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции и доверие, изградено в годините съвместна работа.

 

Екипът на At Best Recruiters LTD подготви кратко интервю с Хайри Карамутев, за да се докосне поне малко до живота и работата му в Холандия.

От колко време сте в Холандия и как се чувствате?

В Холандия  съм от близо 1 година. Независимо че съм в чужбина, средата и атмосферата в която работя и живея ме предразполага да се чувствам отлично. 

Какво работите?

Работя като електротехник в жилищното строителство. Работата е свързана с цялостното реализиране на един електротехнически проект, от окабеляването до свързването и на последното осветително тяло. Независимо от това, че съм чужденец получавам възможността да се занимавам с отговорни задачи по различни части от проекта, редом с моите колеги от Холандия. 

 

        Как оценявате постиженията си до момента? Доволни ли сте от себе си? 

При пристигането в Холандия всеки нов електротехник преминава едноседмично обучение, след което кандидатът получава сертификат, за успешно положен практически изпит. Също така се полага изпит и за безопасни условия на труд. В началото трябваше да положа повече усилия за да придобия необходимите практически умения, но с времето резултатите бяха на лице. В България работех също като проектант и електротехник, но тук в Холандия начина на изпълнение на инсталациите е съвсем различен. Работата е трудоемка, но се радвам че съм част от такъв голям проект и чувството на удовлетворение е голямо когато го видиш реализиран. 

 

 

      Разкажете ни най-нелепата (забавна, абсурдна) случка, с която сте се сблъсквали.

Работата ни налага да използваме специално облекло и специални предпазни обувки, но един от колегите беше дошъл с дървени обувки на работа. Не всеки ден виждаш човек да носи дървени обувки.

 

   А най-трудната? 

 Най труден беше периода с настъпването на коронавируса. Бях си взел билет за 13 март и пътувах към летището, когато ми казаха, че България е обявила извънредна обстановка и затваря границите си, тогава не бях сигурен дали ще мога да се прибера обратно. За късмет полета не беше отложен, но при пристигане в България бях поставен под 14 дневна карантина.

    Какви уроци научихте тук? Какво научихте тук?

Дойдох в Холандия съвсем сам, не знаех дали ще се справя с изпитите, дали ще преодолея културния шок, дали ще се сработя с колегите, но въпреки това рискувах и съм доволен от поетия риск. Няма нищо страшно човек да излезе от комфортната си зона. Запознах се с много хора, направих няколко много добри приятелства и получих много добър практически и житейски опит, който едва ли щях да получа ако не бях рискувал. Човек винаги трябва да има цел и да се стреми към нея. Независимо от това, че вече съм здраво стъпил на краката си в Холондия, винаги изпитвам носталгия към България и чакам момента ,в който пак да се върна обратно. 

 

Чувствате ли се по-способни? Добихте ли повече увереност в себе си и в работата?

С всеки нов ден научавам нещо ново, нещо полезно както в работата така и в живота. Чувствам се уверен, че мога да предавам наученото на новите колеги след мен, пък и защо да не покажа нещо и от мен на по-опитните колеги . С всеки нов проект получавам все повече отговорности и все повече свобода на действие. С колегите работим като добре смазана машина и мога да твърдя,че сме един сплотен екип.

 

За какво мечтаете?

Искам един ден пак да се върна обратно в една различна България, в която трудът на човека е наистина оценяван, както и полагащото се уважение и доверие. България, в която да се чувствам спокоен и освободен от напрегнатото ежедневие . 

 

Кое е най-милото нещо, което колега направи за Вас?

С много колеги станахме приятели и много често съм канен на вечери или на барбекю с техните семейства. Благодарен съм на хората, че така приятелски се отнасят с мен, независимо че съм чужденец.


Друго, ако желаете да споделите

Бих искал да благодаря на г-жа Божкова и на целия и екип, за подкрепата и отзивчивостта която ми дават през целия ми престой в чужбина.

 

 

 


Уважаеми Хайри, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD Ви желае щастливи и светли Коледни и новогодишни празници.

Пожелаваме Ви да постигате своите цели и мечти, без значение колко високо са те! Да не губите увереността си и да трупате опит, който ще Ви даде сигурност!

 

 

 

 

Ако и вие искате да сте като Хайри, можете да разгледате нашите обяви за работа тук.

 

 

 

 

 

 

За ТОП кандидатите от 2020 Росица и Васко Иванови можете да прочетете тук.

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292