fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

Топ Кандидати 2018 на AT BEST RECRUITERS LTD

 

AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал колко важно е личното отношение към всеки човек.
Точно за това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти, което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия за него служител.
Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.
Нашите служители се изпращат само до проверени клиенти!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме, че успехът се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции.

 

 

 

Тази година имаме удоволствието да Ви представим едни от Нашите ТОП Кандидати.
Уверено можем да твърдим, че успешно се представят всички кандидати, изпратени от AT BEST RECRUITERS LTD, работещи в чужбина.
Ще Ви запознаваме по етапно с някои от тях.

ТОП Кандидатите, които Ви представяме за 2018 година са Милена Панайотова и Цветелин Петков.
Те са се отличили  с изключително качество на работата си, техните работодатели са много доволни от представянето им по време на работният процес.

Можем да кажем за тях, че те са: позитивни, целеустремени, успешни, гъвкави  и отзивчиви, справящи се с всяка една задача.

Милена и Цветелин вярват, че хората трябва да се подкрепят, защото всяко едно начало е трудно. Затова те помагат на новите си колеги и на новите си съквартиранти, както и на хора от друга националност. Нашите ТОП кандидати са хора, преследващи мечтата си упорито и постоянно. Те търсят самоусъвършенстване непрекъснато, като това неминуемо води до развитие и растеж.

Екипът на AT BEST RECRUITERS LTD подготви кратко интервю с Милена и Цветелин, за да надникне поне малко в техния живот в Холандия.

От колко време сте в Холандия и как се чувствате?

„В Холандия сме от вече две години. Бихме казали, че се чувстваме добре. Ежедневието ни поставя изпитания, с които трябва да се справяме и понякога е трудно. Но нали трудностите каляват човека?“

 

 

Какво работите? Какво сте работили преди това?

„В момента работя в завод за цветя, а Цветелин работи в завод за земя и тор за всички видове насаждения. Преди това една година работихме заедно в завод за пилета.

 

Как оценявате постиженията си до момента? Доволни ли сте от себе си?
„Има все още какво да се научи, човек се учи докато е жив, но смятаме, че се справяме с поставените задачи.“

Разкажете ни най-нелепата (забавна, абсурдна) случка, с която сте се сблъсквали.
„Със сигурност има такива, но в момента не можем да си спомним конкретни.“

А най-трудната?
„Всичко ново е трудно, но на 06.12. 17 Цветелин имаше курс и изпит за управление на мотокар, взе го успешно. Трудното беше, че трябваше да се подготвя на полски или холандски език, опция български нямаше. Въпреки всичко издържа теста с най-висок процент-93%.“

Какво научихте тук?
„Тук научихме главно да разчитаме на себе си.“

 

Чувствате ли се по-способни? Добихте ли повече увереност в себе си и в работата?
„Да, чувстваме се по способни и уверени.“

За какво мечтаете?
„Мечтаем за много неща, но главно да си създадем свой дом.“

 

Уважаеми Милена Панайотова и Цветелин Петков, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD Ви желае Дядо Коледа да сбъдне мечтата Ви, ако не тази, то другата година . :-):-):-)
Успех и в изучаването на Холандски език.

 

 

 

Пожелаваме Ви още да не се предавате пред трудностите, да се борите са нещата, които желаете.Да запазите добротата си и никога да не губите вяра и надежда.

 

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292