fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

Моята лична история

Казвам се Стефана Божкова и съм собственик на AT BEST RECRUITERS LTD.
Агенцията притежава лицензи за България и Европа и работим с фирми с позиции от А до Я.

Здравейте, Моята лична история.

Преди години, когато бях човешки ресурси към холандска фирма, от която получих отлична препоръка. В процеса на подбор, много пъти имаше нужда да помагам на служителите, които си вършеха съвестно работата, но не винаги беше оценено справедливо от крайните клиенти и не от всички тях имаше правилното отношение. Естествено имаше и обратните казуси, служителите да е необходимо да бъдат насочвани. Името, което съм си създала си е все същото и все още тези хора ме помнят, като сериозен и отговорен човек, който държи на своята дума.


Много е мило, когато са минали толкова много години и всички тези кандидати все още се свързват с нас и ни препоръчват .
Тогава реших ,че ще създам собствена фирма и аз ще избирам с кои клиенти да работя . И тогава и сега се отнасяме към кандидатите с истинска грижа.

Винаги даваме всичко от себе си да се вземе справедливото и правилно отношение за всички страни. А клиентите имат в наше лице доверени партньори в подбора на персонал и разширяването на екипите си. Освен подбор, фирмата участва активно и в развието на служителите, следи за тяхното развитие и обратната връзка от крайния клиент.
На клиентите помагаме активно също в техния процес на развитие.

Точно затова наше мото е: „Правилните хора при правилните клиенти.“

В сайта всяка наша обява е описана детайлно и прецизно, което помага на кандидатите да вземат решение за своята кандидатура.
Личното отношение и индивидуалният подход към всеки кандидат и всеки клиент има голяма значение за успеха на AT BEST RECRUITERS LTD.
Кандидатите и клиентите са обгрижвани при нас с пълно съдействие от наша страна, също както в едно семейство.

 

 

Можете да прочетете отзиви от наши кандидати тук. 

 

 

 

 

 

 

За още препоръки можете да разгледате профила ми в LinkedIn

 

 

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292