fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

Как силната мотивация за успех изпрати Бейхан в Нидерландия и промени живота му?

 

От AT BEST RECRUITERS LTD предлагаме пълни и на професионално ниво HR услуги, изцяло безплатни за кандидатите, с лицензирани компании, стабилни на Българския и Европейския пазар.

Дългогодишният ни бизнес опит е показал, колко е важно личното отношение към всеки един човек, както и индивидуалния подход към него.

За това създаваме пълен личен профил на нашите клиенти, което ни позволява по-лесно да открием най-подходящия служител за тях.

 

Ние сме Вашата връзка с компании, които държат на своите кадри.

Нашите служители се изпращат само до проверени и отговарящи на всички международни изисквания и директиви!

Изпратените служители са в различни компании, като до момента всички наши клиенти са били изключително доволни от препоръчаните от нас служители. Вярваме че качество, яснота и честност водят до успех, а той се гради на умелия мениджмънт на човешкия ресурс, избора на правилните хора, за точните работни позиции и доверие, изградено в годините съвместна работа.

 

 

Правилните хора на правилните места е наше мото, зад което заставаме в името на интереса на клиентите и кандидатите, с цел успех за всяка една от страните.

Екипът на At Best Recruiters LTD подготви кратко интервю с Бейхан Незиров, за да се разкаже как мотивацията за успех го изпрати в Нидерландия.

 

 

 

От колко време сте в Нидерландия и как се чувствате?
От септември, вече 5 месеца съм тук. Чувствам се отлично, не беше лесно, но може би бях достатъчно подготвен.

Какво работите сега? А пред това?
В момента съм “Order picker” за най-голямата верига магазини в света. Активна и забавна работа. Преди това съм работил като сервитьор и машинен инженер.

Как оценявате постиженията си до момента? Доволни ли сте от себе си?
Отлично. Доволен и изненадан съм също разбира се с помощта и стартовия тласък от екипа на AT BEST RECRUITERS LTD. Срещнах повече трудности отколкото очаквах, но ги преодолях също с неочаквана лекота.

Коя е най-нелепата случка, която се е случвала?

Беше в самото начало, един час след като отделих крака си от родната земя, вече бях изтървал самолета за прекачване. Абсурдно беше, защото между двата полета имаше около 45 мин. и нямаше, как въобще да го настигна. Цял ден бродех с тежка раница за корона тестове и прочие, но честно казано беше забавно след като ме ребуукнаха от авиокомпанията за следващия полет и бях уведомил всички за случилото се. Нелепо 🙂

А най-трудната?
Може би нямаше. Винаги имах ръка да протегна или тел. номер да се обадя. Погледнато назад виждам, че с вашия опит и отношение предвиждате трудностите на кандидатите и ги подготвяте предварително. E да не е празно, най-трудно ми беше да се науча да подреждам 3-тия контейнер.

Какви уроци научихте тук?
Много неща. Понеже аз съм само на 25 и това ми е първата работа извън България. Научих се и се промених доста, но най-вероятно ще ги асимилирам тотално след дълго време. Европейската дисциплина и система е различна, накара ме да науча повече за себе си. Много жизнени и професионални уроци.
Освен това по малко испански, полски, нидерландски език; и за това колко всъщност е била ценна родината.

Чувствате ли се по-способни? Добавихте ли повече увереност в себе си и в работата?
Определено да. След, като научих, че трябва поне да пробвам, ако искам да направя нещо по-добро. Увереността ми се появи между редовете и покрай почивките за кафе.

За какво мечтаете?
Нормални неща. Страстна работа, цял живот, мотоциклет, семейна вечеря всяка вечер. И по пътя на мечтите ми, да имам с кого да ги споделям.

Кое е най-милото нещо, което колега направи за вас?
Думата мило ме затруднява.  Хората наоколо са добронамерени. На всеки зов за помощ съм получавал в повече. Е да не е празно един румънец колега ме научи, как да подредя контейнер № 3.

Иначе всички най-мило ми повтарят, че имам страхотна усмивка.

Друго, ако желаете да споделите.

Много са 🙂 Мисля, че изпълвам пълноценно този етап от живота ми, но сладкото на Нидерландия тепърва предстои. Ще посетя музея на Ван Гог в Амстердам поне веднъж преди да се прибера у дома.

 

 

 

Уважаеми Бейхан, екипът на AT BEST RECRUITERS LTD искрено желае топлината на Коледните и новогодишните празници да не напуска дома Ви.
Пожелаваме Ви здраве, множество успехи, нови предизвикателства и върхове в професионалното развитие, които да достигате.

 

За ТОП кандидатите от 2022 Мирослав и 2021 Хайри и техните истории можете да прочетете в нашия блог.

 

 

 

 

 

Ако и вие искате да сте като Бейхан можете да разгледате обявите за свободни позиции тук.

 

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292