fbpx
AT BEST RECRUITERS LTD

Как да спестите време и пари при подбор на квалифицирани служители

 

Успешният бизнес се гради върху добрия екип. Уравнението е просто – колкото по-квалифицирани и мотивирани служители, толкова повече просперитет за компанията. Независимо от позицията, която даден човек заема в една работна еко система, неговият принос е жизненоважен за създаването на приятна и креативна атмосфера, за увеличаване на продуктивността и капитала на бизнеса, както и за изграждане на престижно фирмено присъствие в очите на клиенти, партньори и конкуренти.

Времето и финансите, инвестирани в подбора, интервюирането, назначаването, обучаването и въвеждането на нов служител в екипа обаче, може да се окаже ощетяващо за фирмата.

Нека направим една проста равносметка. Ако приемем, че сте назначили човек на работна позиция и той се окаже неспособен да покрие вашите очаквания и нуждите на бизнеса, то загубите могат да бъдат значителни:

 

  • Загуба на ценно време в публикуване на обяви и отсяване на подходящи кадри.
  • Разходи за обяви и друг тип първоначална документация.
  • Забавяне на работния процес заради провеждане на интервюта.
  • Загуба на клиенти, недоволни от обслужването.
  • Влошаване на имиджа на компанията.

Работещи стратегии за набиране на персонал

Разширяването на един работен екип трябва да се случва посредством добре обмислени и проверени практики за подбор на служители. Това ще гарантира, че всеки новоназначен разбира визията на компанията и е готов да допринесе за развитието на бизнес целите ѝ.

Сред доказано работещите стратегии са стандартизирана процедура за подбор и наемане на кандидати, ясни и детайлни описания в обявата за позицията, професионално и педантично проведено интервю.

Всички тези стратегии би трябвало да ви улеснят в опознаването и преценката на кандидатат и дали той е подходящ за позицията, която предлагате.

Гореизброените стратегии може да се окажат сложни за изпълнение, ако не разполагате с излишни ресурси като време, финанси и интуиция. В такива ситуации е по-разумно да се доверите на професионална агенция за подбор на персонал.

Агенциите за набиране на персонал държат ключа към разрастването на всеки екип. Ние, от AT BEST RECRUITERS LTD, разбираме нуждата ви да наемете най-подходящите кандидати, които да приемат вашата визия и да дадат всичко необходимо за развитието на компанията. Чрез професионалните ни услуги, насочени към откриване на таланти можем да поведем бизнеса ви към нови хоризонти.

 

 

 

Ето как бихме могли да ви помогнем да спестите време и пари при набирането на нови служители:

  • Вместо вас ще преминем през всички стъпки, необходими за наемането на работни кадри. Дългогодишният опит в рекрутмънта ни дава предимство да знаем как този процес може да протече максимално гладко и ползотворно.
  • Ще открием най-добрите таланти в областта, в която развивате бизнеса си. Нашите експерти могат да преценят дали даден кандидат отговаря на визията на компанията и прилежащите работни изисквания.
  • Ще ви спестим инвестицията в обучението и внедряването в екипа на нов служител, който 
  • скоро след това напуска фирмата по собствено или ваше желание.
  • Ще ви помогнем да намалите общите разходи по дейностите, свързани с наемане на нови служители – пари за обяви за свободни работни места, тестове за умения и компетенции и проверки на криминални досиета.

Доверете се на AT BEST RECRUITERS LTD, когато имате нужда от професионални рекрутмънт услуги. За вашите свободни работни позиции ще открием най-подходящите кандидати. Не правим компромис с кандидатурите – когато другите казват „Да“, ние казваме „Не“, ако смятаме, че кандидатът не се вписва във вашата фирмена визия.

Разчитайте на лично отношение, качество на услугата, кристална яснота и честност. Вашият успех е наша мисия!

 

 

 

КАК МОЖЕ ДА ВИ ПОМОГНЕМ?

Нашите професионалисти за набиране на кадри са на разположение за да ви помогнат по пътя към вашата кариера. Разгледайте нашите свободни работни места и кандидатствайте директно. Може да се свържете с нас и ние ще Ви помогнем при търсенето на работа.

Контакти

AT BEST RECRUITERS Ltd.
гр. Велико Търново 5000
ул. Асти №6
hr@atbestrecruiters.com
+359 883 209 292